Ilmaiset harjoitukset

Varusteet
Harjoituksiin tarvitset mukaan liikuntaan sopivat sisäpelivarusteet, juomapullon ja iloista mieltä!

Ilmoittautuminen
Ei tarvitse erikseen ilmoittautua, tervetuloa vain mukaan pelaamaan!

Harjoitukset

HIRVENSALMI – FUTIS & PERHEFUTIS 1.10.-

  • Perjantaisin klo 15:30-16:30
  • Koulun liikuntasali
  • Avoin kaikille ikäryhmille

PERTUNMAA – FUTIS & PERHEFUTIS 1.10.-

  • Perjantaisin klo 17:00-18:00
  • Urheilutalo
  • Avoin kaikille ikäryhmille

MIKKELI – NAISTEN FUTSAL 3.10.-

  • Sunnuntaisin klo 14:00-15:00
  • Saimaa Stadiumi

MIKKELI – MIESTEN FUTSAL 4.10.-

  • Maanantaisin 15:45-16:45
  • Saimaa Stadiumi

Harjoituksissa huomioidaan voimassa olevat koronavirusrajoitukset ja -suositukset.

Yhteystiedot
Tuomo Pöyry
hankekoordinaattori
tuomo.poyry@mipk.fi
044 318 0455

Ozeias “Ossi” Graciano
valmennuspäällikkö
ozeias.graciano@mipk.fi
044 980 6702

PERHEFUTIS?

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen, suosittu harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Valtakunnallinen Perhefutis-toiminta on osa Palloliiton Volkswagen-yhteistyökumppanuutta.

O JOGO BONITO?

Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Mikkelin Pallo-Kissoille Suomen rakennerahasto-ohjelmasta rahoituksen vuoden kestävälle O Jogo Bonito -hankkeelle.

O Jogo Bonito on brasilialainen nimitys iloisuuden, yhteisöllisyyden, musiikin, rytmin ja taiteen yhdistävälle jalkapallolle. Hankkeen tavoitteena on brasilialaisen kauniin pelin mukaisesti edistää Etelä-Savossa toimijoiden yhteistyötä ja tarjota palveluita koordinoidusti vahvistaen kansalaistoimijalähtöisiä yhteisöllisiä toimintatapoja. Pallo-Kissoissa hankkeen valmennustehtävissä toimii brasilialainen Ozeias “Ossi” Graciano, joka on kokenut entinen ammattilaispelaaja ja suosittu valmentaja.

Kohderyhmänä ovat nuoret ja työikäiset, erityisesti vähävaraiset perheet ja heikoimmassa asemassa olevat. Välillisinä kohderyhminä ovat lapset ja ikäihmiset. Hanke tarjoaa säännöllisen harrastusmahdollisuuden Etelä-Savon kunnissa. Harrastusta voidaan järjestää myös pienille osallistujamäärille, jotta syrjäseuduillakin voidaan tarjota toimintaa läpi vuoden. Toimintaan voi osallistua kaiken ikäiset ja kuntoiset henkilöt ja harjoituksissa huomioidaan yksilölliset tarpeet työ- ja toimintakyvyn parantamiseksi. Hankkeessa järjestetään myös alueellista valmennus- ja tuomarikoulutusta, jotta paikkakunnille jää säännöllistä toimintaa jatkossakin. Hanke edistää myös kotien ja perheiden hyvinvointia sekä elinikäistä liikkumista. Hankkeeseen voi osallistua jokainen omalla tavallaan. Lisäksi hankkeessa tarjotaan osallistujille uudenlaisia ratkaisuja mobiilityökalun avulla, jonka myötä osallistujille voidaan tarjota yksilölliset suunnittelutoiminnot, jakaa harjoitusohjelmia, seurata kuormitusta ja kehon rasitusta välttäen ylikuormitustiloja sekä kerätä säännöllisesti palautetta osallistujilta.

Hankkeen verkkosivu: mikkelinpallokissat.fi/ojogobonito

Rakennerahastot.fi verkkopalvelu
rakennerahastot.fi